Дорогі друзі! Щодня ми працюємо над тим, щоб користування бібліотекою було зручним і приємним для вас! Для того, щоб скоротити час очікування, а також дотримуватися соціальної дистанції — зареєструйтесь в бібліотеці он-лайн!.

Щасливий Календар - 2013 від МСМБ

Поділіться цією сторінкою:

Святкування Нового року, як ніяке інше свято, наповнене таємничістю, хвилюванням, очікуванням змін у житті,  відчуттям доленосності момену!

Зустрічати Новий рік 2013 можна по-різному.

Один з варіантів – галаслива і весела молодіжна компанія. Інший – можна зустріти це свято в колі родини або удвох з коханою людиною. http://angatravel.com.ua/ua/noviy-rik-pid-kievom.html

Деякі веселі  та активні компанії примудряються встигнути зустріти Новий рік навколо міської Новорічної ялинки, завітати з привітаннями на вогник до своїх батьків, бабусь та дідусів, знайомих!

Варіантів багато. На якому б з варіантів ви не зупинили свій вибір, головне – це залучити до цього дійства друзів, родину, та тих, кому необхідна ваша увага та тепло сердець.  Адже кожен  хоче зустріти Новий рік так, щоб весь наступний рік нас супроводжувала удача й успіх у всіх сферах життя.

А ми, бібліотекарі Молодіжної бібліотеки, підготували для вас, наших чудових і найулюбленіших читачів,  Календар на 2013 рік. Ми сподіваємось, що Цей Календар принесе всім, хто його роздрукує, удачу, гарний настрій, успіхи в навчанні та кар’єрі! Адже у цьому Календарі є один чарівний секрет, який треба угледіти!


Новий рік спішить до вас
У казковий добрий час!
Землю снігом покриває,
Килим білий розстеляє,
Шле найкращі вам вітання,
Найщиріші побажання!

 

З НОВИМ РОКОМ!


Про рік Чорної Водяної Змії, який, за східним календарем, фактично вступає в свої права десятого лютого 2013 року, а закінчиться тридцять першого січня 2014  є сила – силенна інформації  в Інтернет-ресурсах. Цікавіше дізнатися про народні традиції зустрічі Нового року

СПІЛКУЙТЕСЯ З НАМИ:

  • blog
  • facebook
  • tweetter
  • youtube
  • youtube
  • youtube
  • pinterest
  • Instagram

НАШІ НАГОРОДИ

Дізнатися наші реквізити для добровільних пожертв бібліотеці — Конт.тел. (бухгалтерія бібліотеки):
(044) 288-23-36

(044) 288-30-12
lib@msmb.org.ua

ВГОРУ