Дорогі друзі! Щодня ми працюємо над тим, щоб користування бібліотекою було зручним і приємним для вас! Для того, щоб скоротити час очікування, а також дотримуватися соціальної дистанції — зареєструйтесь в бібліотеці он-лайн!.

Чи вагаєшся ти при виборі кольору одягу?

Поділіться цією сторінкою:

Знаючи свій колірний тип зовнішності (колорит), ти зможеш без проблем підбирати не лише гардероб, але і аксесуари, косметику, фарбу для волосся, навіть колірне рішення інтер'єру, в якому живеш або працюєш.

Невдало підібрана колірна палітра зруйнує гармонію т вого природного колориту, виявить недоліки зовнішності.

У кожної людини є індивідуальна колірна гамма і тільки одна на все життя - ці кольори нам дані від природи. Але, на жаль, вплив рідних, друзів і подруг, а також нових напрямів в моді, часто змушує нас робити невірний вибір. Результат - довгі коливання при виборі одягу і косметики, невдало підібраний за кольором і стилю гардероб. Про це все ви зможете дізнатися 27 листопада о 12-00 в приміщенні відділу мистецтв на презентації проекту «Модне суспільство» від стиліста, головного редактора інтернет-порталу про моду – Оксани Боярінової.

Негода Тамара, вишивальниця, член "Національної спілки майстрів України" проведе майстер-клас на тему: «Машинно-ручна вишивка гладдю». О собливіст ю майстер-класу в тому , що вишивається це за допомогою машинки, але вишивку під удари голки майстер водить вручну. Це не вишивка глад д ю на автоматі, як ми звикли бачити в Метроград і , приміром.

Мета саме такого майстер-класу в тому, щоб окрім того, щоб навчити людей відрізняти вишивку автоматом від машинно-ручної, більш натуралістичної на вигляд, ще і на власному досвіді дати зрозуміти, чому ж вона цінніша. А може, хтось серйозно захопиться таким заняттям, адже надалі цілком можливо навчитися такій майстерності самостійно.

СПІЛКУЙТЕСЯ З НАМИ:

  • blog
  • facebook
  • tweetter
  • youtube
  • youtube
  • youtube
  • pinterest
  • Instagram

НАШІ НАГОРОДИ

Дізнатися наші реквізити для добровільних пожертв бібліотеці — Конт.тел. (бухгалтерія бібліотеки):
(044) 288-23-36

(044) 288-30-12
lib@msmb.org.ua

ВГОРУ