Дорогі друзі! Щодня ми працюємо над тим, щоб користування бібліотекою було зручним і приємним для вас! Для того, щоб скоротити час очікування, а також дотримуватися соціальної дистанції — зареєструйтесь в бібліотеці он-лайн!.

Заходи до Дня Незалежності України у Молодіжній

Поділіться цією сторінкою:

День Незалежності – це свято для кожного українця, незалежно від професії, віку та віросповідання. Це день, коли всі ми єднаємось у любові до своєї країни, в турботі про її добробут та процвітання. І, звісно, до цього свята щороку долучаються й бібліотеки, зокрема і Молодіжна.

Так, наприклад, 23 серпня, у День Державного Прапора України, колектив Молодіжної вийде на вуличну акцію, де потішить своїх читачів і простих перехожих розмовами про читання, хорошою поезією та ритмічною музикою. Ми покажемо всім, що День Незалежності та День Прапора – це справді свята, і святкувати їх треба гучно та весело.

Для тих, хто надає перевагу спокою, в читальній залі вже створили нову книжкову експозицію, яка зібрала в собі багато цікавих матеріялів про різні аспекти знань про Україну. Окремо варто зазначити, що 29 серпня відзначають День пам’яті захисників України, тому одна з полиць виставки присвячена саме нашим захисникам, чиї подвиги ми не забудемо.

Цій же темі буде присвячено спеціальний випуск рубрики #поетична_пятниця, в рамках якої ми зачитаємо вам талановиту поезію, присвячену захисникам України.

А щоб ще більше підкреслити любов до України, Молодіжна бібліотека запустила фотофлешмоб #автентичність_українців, в рамках якого ми спробуємо зрозуміти, де саме наші читачі відчувають ту саму українську автентику, до якої ми так прив’язані.

Любіть Україну й читайте книги, і з усіма проблемами впораємося разом!

 

СПІЛКУЙТЕСЯ З НАМИ:

  • blog
  • facebook
  • tweetter
  • youtube
  • youtube
  • youtube
  • pinterest
  • Instagram

НАШІ НАГОРОДИ

Дізнатися наші реквізити для добровільних пожертв бібліотеці — Конт.тел. (бухгалтерія бібліотеки):
(044) 288-23-36

(044) 288-30-12
lib@msmb.org.ua

ВГОРУ