Дорогі друзі! Щодня ми працюємо над тим, щоб користування бібліотекою було зручним і приємним для вас! Для того, щоб скоротити час очікування, а також дотримуватися соціальної дистанції — зареєструйтесь в бібліотеці он-лайн!.

Молодіжна бібліотека у період адаптивного карантину

Поділіться цією сторінкою:

Дорогі читачі!

Знаємо, що ви скучили за нашою Молодіжною бібліотекою
 та її чудовими книгами!

Тому у цей період адаптивного карантину, з 25 травня 2020 року, ми з радістю починаємо приймати ваші замовлення на книги абонементного відділу «КНИГОЛЮБ» телефоном (044) 288 30 12  (Довідкове бюро), або електронною поштою lib@msmb.org.ua

ЗАМОВЛЯТЕ ТА ЗДАВАЙТЕ!

Повернути бібліотечні книги, замовити та одержати своє замовлення можна  з 12:00 до 16:00 у вівторок, середу, четвер та неділю, у спеціальному вікні, яке ви одразу побачите по фасаду, за адресою: вулиця Льва Толстого, 49".

Що почитати, про цікаві новинки у нашому фонді можна дізнатися з Електронного каталогу,  на сайті www.msmb.org.ua, на наших сторінках у соціальних мережах (facebook, youtube, Library Art Blog, calameo, instagram,  slideshare, pinterest, twitter). 

Примітка: ваші замовлення будуть підготовлені та видані за узгодженням з Головним бібліографом, у межах зазначеного графіку.

       БЕЗПЕКА —​ ПОНАД УСЕ!

  1. Книги, прийняті від читачів, відкладаються окремо та проходять обсервацію протягом 14 днів, після цього терміну книги повертаються у загальний книжковий фонд
  2. Усі бібліотекарі працюють у засобах індивідуального захисту (маски, рукавички, бахіли, санітайзери), у бібліотеці додержуються правил гігієни та санітарії, зазначених у рекомендаціях МОЗ
  3. Користувачі обслуговуються поза приміщенням, з додержанням норм соціальної дистанції, за попереднім записом, під час якого узгоджуються час візиту та замовляються книги.
  4. МОЗ рекомендує і ми просимо – якщо у вас погане самопочуття або ознаки застуди – залишайтеся вдома, не відвідуйте бібліотеку, відмініть свій запланований візит.  Ролик МОЗ

 

КОЛИ ВІДНОВЛЯТЬ РОБОТУ

АБОНЕМЕНТ, ЧИТАЛЬНА ЗАЛА (вул. Льва Толстого, 49)

ТА ВІДДІЛ МИСТЕЦТВ (МЕДІАТЕКА) НА Повітрофлотському проспекті, 10

  1. Робота абонементу, читальної зали, Медіатеки, масові заходи та додаткові бібліотечні послуги відновляться у повному обсязі для відвідувачів після завершення третього етапу адаптивного карантину, орієнтовно, після 15 червня цього року, за додатковим розпорядженням органів влади.

 

ДОПОКИ ТРИВАЄ КАРАНТИН, МИ ПРАЦЮЄМО ОНЛАЙН: УСЯ КОРИСНА ІНФОРМАЦІЯ

ПРО КНИГИ, ЧИТАННЯ ТА КУЛЬТУРОЛОГІЮ

  1. Творчі акції, фото – відео конференції, чати, зустрічі з письменниками, правознавцями, майстер-класи та стріми дивіться онлайн у мережах, підписуйтеся на наші сторінки у соцмережах!

 

Ваші бібліотекарки та бібліотекарі скучили за вами, до зустрічі!

СПІЛКУЙТЕСЯ З НАМИ:

  • blog
  • facebook
  • tweetter
  • youtube
  • youtube
  • youtube
  • pinterest
  • Instagram

НАШІ НАГОРОДИ

Дізнатися наші реквізити для добровільних пожертв бібліотеці — Конт.тел. (бухгалтерія бібліотеки):
(044) 288-23-36

(044) 288-30-12
lib@msmb.org.ua

ВГОРУ