Дорогі друзі! Щодня ми працюємо над тим, щоб користування бібліотекою було зручним і приємним для вас! Для того, щоб скоротити час очікування, а також дотримуватися соціальної дистанції — зареєструйтесь в бібліотеці он-лайн!.

У ЛІТНЮ СПЕКУ ЗАПРОШУЄМО В БІБЛІОТЕКУ!

Поділіться цією сторінкою:

Що робити влітку в сучасній Молодіжній бібліотеці?

Сьогодні більшість молоді Києва має доступ до Інтернету, володіє купою різних гаджетів, качає, зазвичай незаконно, медіа файли, витрачає свій вільний час не завжди собі на користь. А можна робити по-іншому.

Здавалося би, навіщо ходити до бібліотеки?

Відповідь на це питання ми знайшли разом з активістами, користувачами, бібліотекарями кращих молодіжних бібліотек Європи. Їхні пропозиції та поради стали надихаючими для Стратегії оновлення Київської Молодіжної бібліотеки на вул. Льва Толстого, 49: «Молоді Києва – бібліотеку європейського рівня»

Ця Стратегія спрямована на оновлення іміджу та змісту бібліотеки як модного культурного простору та молодіжного місця для спілкування, творчого зростання, читання та обговорення прочитаного, на креативне місце взаємодії молодіжної громади Києва.

Молодіжна Бібліотека - модне місце для сучасної молоді!

Триває другий рік реалізації Стратегії, а результати перетворення є вже зараз:

1. Сучасне комп’ютерне та технічне оснащення Молодіжного ділового центру продовжує вдосконалюватися

2. Користувачі Молодіжної бібліотеки вільно працюють в Інтернет-мережі через WI-FI

3. Швидко, завдяки впровадженню технологій, замовляються та одержуються додому книги через ЕЛЕКТРОННИЙ КАТАЛОГ. А їх у молодіжній – понад 100 тисяч!

4. Про сервіси сучасної Молодіжної бібліотеки можна дізнатися з Карти наших послуг на сайті.

5. Крок за кроком продовжується зонування приміщень, що є важливим та принциповим моментом Стратегії «Молоді Києва – бібліотеку європейського рівня». Створені насправді комфортні умови для індивідуальної та групової роботи.

6. Вже тепер облаштовано конференц-зону для аудиторних занять та планових заходів, є зона для презентацій та навчання, посилання на календар подій

7. В бузковому фойє облаштовано зону релаксу, яка може перетворюватися в театрально-концертний майданчик для вузького кола однодумців.

8. Для молодих батьків, які відвідують Молодіжну бібліотеку разом із своїми малятами, облаштовано креативний куточок для дитячих забавок та книжок.

9. Знайдено неочікувані нові площі для читання та креативу: для цього ми вивільнили вікна від непривабливих решіток і відкрили простір великих підвіконь з утепленням, який начебто запрошує молодь до читання!

10. Активно закуповується сучасна українська література, фонди звільняються від зношеної та неактуальної літератури, посилання на книжкове дефіле…

11. Фонди поповнюються такими цікавими для молоді виданнями, як комікси, передплачуються молодіжні часописи та журнали, посилання на список

12. Зручно розташуватися на підвіконні на подушках і читати книги разом з друзями, знайомитися з новинками – все можливо!

Схоже, що не кожна домашня оселя та родина киян може дозволити собі такий простір та вибір ресурсу для креативного розвитку на користь свого майбутнього!

Скористатися ВАЖЛИВО кожному!

ЗАПРОШУЄМО! 

СПІЛКУЙТЕСЯ З НАМИ:

  • blog
  • facebook
  • tweetter
  • youtube
  • youtube
  • youtube
  • pinterest
  • Instagram

НАШІ НАГОРОДИ

Дізнатися наші реквізити для добровільних пожертв бібліотеці — Конт.тел. (бухгалтерія бібліотеки):
(044) 288-23-36

(044) 288-30-12
lib@msmb.org.ua

ВГОРУ