Дорогі друзі! Щодня ми працюємо над тим, щоб користування бібліотекою було зручним і приємним для вас! Для того, щоб скоротити час очікування, а також дотримуватися соціальної дистанції — зареєструйтесь в бібліотеці он-лайн!.

От що замислили в Молодіжній бібліотеці!

Поділіться цією сторінкою:

ОНОВЛЕННЯ МОЛОДІЖНОЇ:

 

теплі куточки для читання, оновлена зала, віконні посиденьки, потужний WI-FI,

зона релаксу та спілкування!

Тепло, затишно та прикольно в Молодіжній бібліотеці! Переконатися в цьому запрошуємо всіх! Завітайте до нас на вул. Льва Толстого, 49 та пориньте в атмосферу творчості, динамічне інтелектуальне та літературне бібліотечне життя!

Ми приготували нові цікавинки та проекти для старшокласників, студентів, молодих батьків та їхніх малят! Всі, хто відчуває себе молодим та радіє життю, знайде у Молодіжній бібліотеці нові сучасні книги та бестселлери, гострі теми для спілкування, творчі майстер-класи, наше тепле слово, підтримку, пораду та корисну інформацію. Молодіжна бібліотека надає свій комфортний та безпечний простір вам, дорогі кияни та гості Києва!

 

 

Що цікавого ми пропонуємо всім киянам у 2017 році?

Минулий рік був дуже важливим для колективу та читачів Молодіжної бібліотеки. Адже це був початок реалізації «Стратегії розвитку Міської молодіжної бібліотеки «Молода гвардія» - 2020 «Молоді Києва – бібліотеку європейського рівня».

Завдяки фінансовій підтримці та сприянню Департаменту культури Київської міської державної адміністрації і зусиллями колективу бібліотеки за минулий рік було реалізовано важливі складові нашої Стратегії розвитку:

 

Візит в бібліотеку – це сучасно, вигідно, модно !

В 2017 році ми плануємо продовжувати оновлення та запровадження інформаційних технології і послуг для наших улюблених користувачів.

 

Звикайте користуватися бібліотечними сервісами!

Долучайтеся до змін у Молодіжній бібліотеці разом з іншими!

Чекаємо на вас, дорогі читачі!

 

 

 

 

СПІЛКУЙТЕСЯ З НАМИ:

  • blog
  • facebook
  • tweetter
  • youtube
  • youtube
  • youtube
  • pinterest
  • Instagram

НАШІ НАГОРОДИ

Дізнатися наші реквізити для добровільних пожертв бібліотеці — Конт.тел. (бухгалтерія бібліотеки):
(044) 288-23-36

(044) 288-30-12
lib@msmb.org.ua

ВГОРУ