Дорогі друзі! Щодня ми працюємо над тим, щоб користування бібліотекою було зручним і приємним для вас! Для того, щоб скоротити час очікування, а також дотримуватися соціальної дистанції — зареєструйтесь в бібліотеці он-лайн!.

Книжковий арсенал. НІЧ У МОЛОДІЖНІЙ БІБЛІОТЕЦІ

Поділіться цією сторінкою:

Під час «Книжкового арсеналу» в рамках спецпроекту «Ніч у бібліотеці» в МСМБ відбудуться такі заходи:


16.00 – 20.00Майстер-класи з декупажу «Пасхальні мотиви» (відділ абонементу). Створюємо Великодній настрій напередодні свята!


16.30 – 17.10«Бібліотечний простір: перезавантаження». Публічна дискусія та колективна дія. Поговоримо про те, які проекти можна втілити у сучасній бібліотеці, вислухаємо всі ініціативи, подумаємо над перспективами бібліотеки як явища у майбутньому.


17.15 – 18.25Майстер-клас «Малювати просто» з художником Олександром Грачовим. Створіть картину за годину на згадку про Книжковий арсенал.


18.30 – 19.00Літературний перформанс «Тиша в бібліотеці». Автори і виконавці - Дарина Гладун, Наталія Мандрицька, Олена Бодасюк, Анна Трепез. Модератор – Олександра Доморосла. Перформанс присвячений проблемі зникнення людей із власних життів. Ми так звикли жити у навушниках і дивитися лише на екрани, що скоро зникнемо зовсім. І все, що зможемо залишити нашим дітям - *.zip файли. Наше життя на відео у Ютубі. У фотографіях з інстаграму. У мікроблогах Твіттера. Ми не читаємо книжок. І не ходимо у бібліотеки.

Скоро ми перестанемо жити реальним життям і повністю перекодуємо себе у двійковий код.


19.00 – 19.45Майстер-клас акторської майстерності «Драма в деталях». Спробуємо разом вдихнути нове життя і нові сенси у класичні твори! А допоможуть нам у цьому театральний режисер Надія Сердюк і молодий актор Василь Духновський.

20.00 – 21.30 – Музично-поетична зустріч «Поезія ритмів» за участю дуету Cameo (вокал – Катерина Кислівська; тексти/гітара – Олексій Дзюба). Буде чудово, не пропустіть!

21.30 – 23.30Презентація майбутньої книги «Історії з мого фронту» письменника, журналіста, учасника АТО Олега Андроса. Виступ Ігоря Рудя (гурт «Несамостійний DRUГ») та гурту «Андросленд».
Якісний рок у бібліотеці!

Ніч у Молодіжній бібліотеці залишить по собі лише яскраві враження!
Такого від МСМБ ви точно не очікували!

Більше інформації – тут.

СПІЛКУЙТЕСЯ З НАМИ:

  • blog
  • facebook
  • tweetter
  • youtube
  • youtube
  • youtube
  • pinterest
  • Instagram

НАШІ НАГОРОДИ

Дізнатися наші реквізити для добровільних пожертв бібліотеці — Конт.тел. (бухгалтерія бібліотеки):
(044) 288-23-36

(044) 288-30-12
lib@msmb.org.ua

ВГОРУ