Дорогі друзі! Щодня ми працюємо над тим, щоб користування бібліотекою було зручним і приємним для вас! Для того, щоб скоротити час очікування, а також дотримуватися соціальної дистанції — зареєструйтесь в бібліотеці он-лайн!.

Що тобі запропонує молодіжна бібліотека?
Ти маєш це побачити!

Поділіться цією сторінкою:

  ПРЕС РЕЛІЗ

29 квітня 2015 року, о 16.00 в Міській спеціалізованій молодіжній бібліотеці «Молода гвардія»
(Адреса: вул. Льва Толстого, 49, Київ) відбудеться круглий стіл

«Молоді Києва – бібліотеку європейського рівня»

Мета проведення заходу: підвести підсумки громадського обговорення «Стратегія розвитку Міської молодіжної бібліотеки «Молода гвардія» 2020»,  яка  опублікована  на сайті бібліотеки та у соціальних мережах.
Ми хочемо привернути увагу київської громади до ініціативи Молодіжної бібліотеки «Молода гвардія», суть якої - «Молоді Києва – бібліотеку європейського рівня».
На часі – зміни в пріоритетах культурної політики щодо бібліотек. Бібліотеки, і Молодіжна бібліотека «Молода гвардія», зокрема, як соціальні інститути, стають важливою складовою демократичних процесів в Україні.
Київська молодь активно долучилася до обговорення Стратегії «Молоді Києва – бібліотеку європейського рівня» і висловила свої ідеї щодо перетворення улюбленої бібліотеки на найкраще місце зустрічі друзів, на майданчик для цікавих занять, нових форматів одержання знань.
В програмі Круглого столу передбачається обговорення шляхів реалізації стратегічних цілей та нові їдеї та плани бібліотекарів та користувачів. Директор Міської молодіжної бібліотеки «Молода гвардія» Галина Конашко презентує Стратегію розвитку та перетворень, які планується реалізувати в межах доступних ресурсів та за підтримки влади і партнерів.
Найцікавішим з цього є створення окремих зон для одержання інформації, для навчання, для презентацій, для релаксу. Відділ мистецтв може перетворитися в міську молодіжну медіатеку, заходи бібліотеки наповняться молодіжним контентом та цікавими форматами, які обере сама молодь, а фонди – поповняться молодіжними виданнями.
Як і більшість європейських бібліотек, київська молодіжна бібліотека, оснащена сучасними технологіями, може стати центром вільного доступу громади до інформації, до електронного врядування та контролю за реформами, місцем громадської активності.
Красива, комфортна та оновлена за стратегічними цілями, Молодіжна бібліотека має стати місцем патріотичного та духовного зростання, самоосвіти, спілкування, творчого розвитку, місцем підтримки соціально незахищеної молоді.
Обговорення шляхів реалізації ідеї «Молоді Києва – бібліотеку європейського рівня» відбудеться за участю представників влади, постійної комісії Київради з питань культури та туризму, Польського інституту в Києві, Української бібліотечної асоціації, видавців та письменників, соціальних партнерів, волонтерів та користувачів бібліотеки.
Київська громада, інвестуючи в Міську молодіжну бібліотеку «Молода гвардія», в її сучасні технології та інформаційні ресурси, нові послуги, на виході отримає насправді модельну бібліотеку європейського рівня, необхідну  молоді.

         Додаткова інформація: 044 2881173; 044 2881174

СПІЛКУЙТЕСЯ З НАМИ:

  • blog
  • facebook
  • tweetter
  • youtube
  • youtube
  • youtube
  • pinterest
  • Instagram

НАШІ НАГОРОДИ

Дізнатися наші реквізити для добровільних пожертв бібліотеці — Конт.тел. (бухгалтерія бібліотеки):
(044) 288-23-36

(044) 288-30-12
lib@msmb.org.ua

ВГОРУ