Дорогі друзі! Щодня ми працюємо над тим, щоб користування бібліотекою було зручним і приємним для вас! Для того, щоб скоротити час очікування, а також дотримуватися соціальної дистанції — зареєструйтесь в бібліотеці он-лайн!.

Збір книжок та листів для поранених у АТО

Поділіться цією сторінкою:

З 22  серпня до 30 вересня цього року ми оголошуємо серед киян збір кращих книжок для воєнного госпіталю та лікарень, а також листів та листівок на підтримку поранених у протистоянні терористам на Донбасі!

Бібліотечка захисника Вітчизни формується  з нових патріотичних видань, присвячених історії та культурі України, збірок оповідань та пісенників, художніх альбомів з народної творчості, кращих європейських творів для молоді, з  популярних видань про природу, звірів та птахів, з народної медицини, реабілітації, соціології, психології та спорту, цікавих  біографій видатних діячів української культури, політики, науки та спорту, т.п.

Шановні киянки! Матусі, дівчата і сестри, діти! Поранені хлопці просять листів, які вони зможуть перечитувати, відчуваючи ваше тепло та турботу!  У своїх щирих листах до мужніх воїнів – патріотів, які виборюють нашу свободу та незалежність, підтримайте українських чоловіків – захисників,  висловіть свою подяку, гордість, тривогу та піклування, адже кожний такий ваш лист  може піднести справжній бойових дух та пришвидшити їх одужання та реабілітацію, укріпити віру в український народ!

Книги та Листи для поранених приймаються щодня за розкладом роботи МСМБ «Молода гвардія» у холі МСМБ за адресою: вулиця Льва Толстого, 49. Телефон для  довідок: (044) 288 30 12

Долучаючись до волонтерського руху на допомогу військовим – учасникам АТО, молодіжна бібліотека встановила зв’язки з громадськими активістами та вивчила потреби поранених героїв, які перебувають на реабілітації в госпіталях та лікарнях Києва, у санаторіях Київщини. Б.

Санаторії Трускавця гостинно розчиняють свої двері. Ми забезпечим оздоровлення і якісний відпочинок для всіх бажаючих. Первозданна краса Прикарпаття і славнозвісна мінеральна вода мальовничого краю чекають на Вас.

З’ясовано, що читання гарних, приємних та розумних книг, листів від незнайомих дівчат та  жінок налаштовує на скоріше одужання, сприяє психологічній реабілітації!

Тому той час, коли поранені молоді воїни – героїчні захисники суверенітету України перебувають у закладах реабілітації, вони прагнуть використати на відновлення і тілесних і духовних сил, у тому числі і за допомогою книг та листів,  які  ми разом з киянами передамо у госпіталь та санаторії Київщини.

Гуртуймося разом навколо волонтерського руху, підтримаємо воїнів АТО!

СПІЛКУЙТЕСЯ З НАМИ:

  • blog
  • facebook
  • tweetter
  • youtube
  • youtube
  • youtube
  • pinterest
  • Instagram

НАШІ НАГОРОДИ

Дізнатися наші реквізити для добровільних пожертв бібліотеці — Конт.тел. (бухгалтерія бібліотеки):
(044) 288-23-36

(044) 288-30-12
lib@msmb.org.ua

ВГОРУ