Дорогі друзі! Щодня ми працюємо над тим, щоб користування бібліотекою було зручним і приємним для вас! Для того, щоб скоротити час очікування, а також дотримуватися соціальної дистанції — зареєструйтесь в бібліотеці он-лайн!.

Увага! Нове про сучасну Україну. Приходьте, читайте, думайте…

Поділіться цією сторінкою:

Ідея віртуальної виставки книг «Рідна країна: тривожний поступ історії» народилася спонтанно, під час проведення Дня нової книги наприкінці червня.

Нас, бібліотекарів, порадувала кількість та якість нових видань, які з’явилися у фондах Молодіжної бібліотеки останнім часом. Сучасність, актуальність і прискіпливу увагу читачів  гарантують відомі академічні та ще не розкручені видавництва й окремі автори.

Бібліотекар абонементного відділу пані Марина Пономарьова так майстерно підготувала та провела огляд новинок, що кожна книжка засяяла, як окремий діамант. Одночасно склалося реальне  уявлення про тривалий і тернистий шлях українського народу до волі та своєї державності.

Зазначимо, що тематика нових надходжень – для вдумливого та уважного читача, який шукає прості і зрозумілі відповіді на свої непрості питання.

На сайті – тільки частина нових книг, які очікують на вас на наших полицях. Приходьте самі, з друзями, родиною! Для кожного з вас знайдеться така книга, що ви не зможете не зрадіти! Адже ми знаємо, чого прагне душа під час відпочинку, під час тривоги за країну та рідних людей, під час радості та горя!

Висловлюємо глибоку подяку всім благодійникам та видавництвам, завдяки яким наша ініціативна діяльність щодо поповнення фондів успішно продовжується! Адже за І півріччя  2014 року у нас зявилося майже 1000 нових чудових, цікавих, красивих і корисних книг!

 

 

 

 

До речі, за рік кожен з наших читачів прочитує близько 24 книг. А скільки вдалося прочитати вам?

СПІЛКУЙТЕСЯ З НАМИ:

  • blog
  • facebook
  • tweetter
  • youtube
  • youtube
  • youtube
  • pinterest
  • Instagram

НАШІ НАГОРОДИ

Дізнатися наші реквізити для добровільних пожертв бібліотеці — Конт.тел. (бухгалтерія бібліотеки):
(044) 288-23-36

(044) 288-30-12
lib@msmb.org.ua

ВГОРУ