Дорогі друзі! Щодня ми працюємо над тим, щоб користування бібліотекою було зручним і приємним для вас! Для того, щоб скоротити час очікування, а також дотримуватися соціальної дистанції — зареєструйтесь в бібліотеці он-лайн!.

Молодіжна бібліотека в Ботанічному саду

Поділіться цією сторінкою:

 

17 травня 2014 р., до Дня Європи в Україні, відбулась акція, ініційована УБА та Ґете-Iнститутом в Україні.
Пагорби, вкриті свіжою весняною зеленню та квітами, радісно та привабливо майоріли бібліотечною символікою, інформаційними повідомленнями та яскраво-синіми тентами.
Відчувалися пожвавлення та піднесений настрій як серед учасників, так і серед організаторів чудового бібліотечного «пленеру»!

Живописну картину розмаїтих інформаційних бібліотечних послуг для населення доповнювали натхненні обличчя колег - бібліотечних працівників, які радо зустрічали перших відвідувачів Ботанічного саду ім. Академіка Фоміна, що біля станції Метро «УНІВЕРСИТЕТ»

Стенд № 10. Тут розташувалася Міська Спеціалізована Молодіжна Бібліотека «Молода гвардія». Весела музика, гуморески про бібліотеку, бібліотечний реп приваблюють усіх небайдужих.

 Врешті-решт більшість  відвідувачів парку – сім’ї з дітками, підлітки,  молодь, 4 групи учасників «квесту» збираються саме тут, де проходить жваве спілкування. Команда бібліотеки пропонує сучасні освітні та електронні  послуги, знайомить з тематичними фондами до Дня Європи в Україні.

На наші пояснення типу «Що може сучасна бібліотека?» чуємо від молоді слова – «круто», «прийду з своїм планшетом по Інтернет», «ми завітаємо до вас з друзями», «а як стати читачем?»; від старших людей, бабусь та дідусів - «а я колись читала у вашій бібліотеці, хочу подивитися, як ви сьогодні», «приведу онуків, вони у мене все вдома перечитали»; від маленьких відвідувачів парку – «мамо, давай запишемося до бібліотеки, там цікаво!», «дайте мені цю книжечку»; «я хочу цю цукерку»

Хітом інформації для пересічних відвідувачів став столик партнера бібліотеки, Міжнародного благодійного фонду «Дар життя», на якому красувалися у детальному зображенні малесенькі лялечки діток до народження – з 11 тижнів з часу зародження, до 7 місяців вагітності.

Пояснення та розповідь Ганни Кучми про перебіг внутрішньоутробного розвитку дитини всіх вражала – як молодих матусь, так і досвідчених батьків, як маленьких діток, так і дорослих. Ці лялечки передавалися з рук в руки з великою любов’ю та обережністю!

Під веселу музику, гуморески активно проходили творчі майстер-класи провідного бібліотекаря Тетяни Кравченко. До «краси власноруч» долучилися понад 30 дорослих та маленьких киян. І хоча почав крапати дощик, тент ледве вміщав усіх охочих, які прагли створити квіти, а мами дивувалися, як просто можна розважити своїх доньок і синочків та співпрацювати з ними!

Дізнатися про це допомогла і виставка книг «Створи щасливу родину!», де були представлені книги з сучасної батьківської педагогіки та розвиваючі ігри.

Банери, плакати, інфографіка – все розповідало про проекти та сучасні послуги Молодіжної. Кожний охочий одержав пам’ятку, визитівку або флаєр з контактною інформацією про МСМБ «Молода гвардія».

Тепер для нас настає відповідальний етап – справдити довіру тих, хто завітає до бібліотеки на вулицю Льва Толстого, 49 після зустрічі з нами під відкритим небом у Ботанічному саду!

СПІЛКУЙТЕСЯ З НАМИ:

  • blog
  • facebook
  • tweetter
  • youtube
  • youtube
  • youtube
  • pinterest
  • Instagram

НАШІ НАГОРОДИ

Дізнатися наші реквізити для добровільних пожертв бібліотеці — Конт.тел. (бухгалтерія бібліотеки):
(044) 288-23-36

(044) 288-30-12
lib@msmb.org.ua

ВГОРУ