Дорогі друзі! Щодня ми працюємо над тим, щоб користування бібліотекою було зручним і приємним для вас! Для того, щоб скоротити час очікування, а також дотримуватися соціальної дистанції — зареєструйтесь в бібліотеці он-лайн!.

Сучасним читачам – сучасні послуги! Зустрічі, технології, інформація.

Поділіться цією сторінкою:

Для читачів молодіжної бібліотеки «Молода гвардія»  перший місяць навчального року, як і кожний наступний, завжди наповнений цікавинками, книжковими новинками, тематичними зустрічами та технологічними новаціями!

Цифрові послуги? Без проблем! Напевно, всім вам необхідно під час здобуття освіти мати доступ до швидкісного Інтернету, копіювати та сканувати навчальні матеріали, зберігати інформацію на різних носіях,  роздруковувати та брошурувати реферати, курсові та дипломні роботи! Всі ці послуги можна одержати у нас, разом з консультацією та підказкою досвідченого бібліотекаря!

На поціновувачів  друкованої книги чекають книжкові новинки у духмяних гарних обкладинках у відділі «Книголюб», а також тематичні  виставки.

https://msmb.org.ua/stily-zhittya/chitati-modno/

Майстрам пошуку інформації в Інтернеті  та новачкам сподобаються параметри  оптоволоконного зв’язку, консультації бібліотечних фахівців,  затишні робочі  місця у двох Інтернет – центрах. https://msmb.org.ua/actions/news/505/

Знавцям гаджетів завжди у нагоді стануть електронні читанки, скористатися якими можна у читальній залі та одержати консультації щодо їх використання. Проект «Сучасне читання» https://msmb.org.ua/actions/projects/elektrona-kniga/

Молоді, яка шукає правової інформації та поради юриста, щосуботи можна завітати до бібліотеки на юридичну консультацію, яку професійно нададуть молоді юристи, які чергують на добровільній основі з 11.00 до 16.00

Докладніше: https://msmb.org.ua/actions/projects/yuridichni-konsulytatsii-dlya-vsih/

Студентам, молодим батькам, матусям наш бібліотечний «Кабінет профорієнтації» допоможе знайти офіційну інформацію про роботу за індивідуальним графіком або за скороченим робочим тижнем, додатковий підробіток,  або одержати консультацію Міського центру зайнятості.

https://msmb.org.ua/actions/news/608/year2013/

Молоді батьки в нашій бібліотеці знайшли коло однодумців та спільно шукають рішення щодо виховання своїх діток. Бібліотека та проект «Хорошее окружение» надає їм можливість приймати участь у міжнародних телемостах, семінарах  та вивчати сучасні методики виховання дітей.

https://msmb.org.ua/actions/happen/2013/schastlivoe-leto-s-bibliotekoy/

Для молодих творчих  натур у відділі мистецтв створена реальна можливість поділитися своїми художніми здобутками.  Тут організовуються творчі вечори, виставки, концерти, де збираються поети, музичні виконавці, художники, майстри рукоділля. Докладніше  http://artlibraryblog.wordpress.com/

Для  старшокласників та першокурсників, які ще не стали користувачами Міської молодіжної бібліотеки, нагадуємо,  що  плакати про нашу бібліотеку «Молода гвардія» зустрічають вас на  ескалаторах багатьох станцій київського метрополітену! Варто лишень придивитися, там написано «МСМБ «Молода гвардія» - Зустрінемось на вул. Льва Толстого, 49!»

Дізнайся:  Цікаві факти про МСМБ - https://msmb.org.ua/actions/news/650/year2013/

 

Запрошуємо до бібліотеки, оперативність та якість послуг – гарантуємо.   Довідки за телефоном – (044) 288 – 30-12

Нагадуємо, що ми працюємо у суботу  та неділю з 10.00 до 17.00

СПІЛКУЙТЕСЯ З НАМИ:

  • blog
  • facebook
  • tweetter
  • youtube
  • youtube
  • youtube
  • pinterest
  • Instagram

НАШІ НАГОРОДИ

Дізнатися наші реквізити для добровільних пожертв бібліотеці — Конт.тел. (бухгалтерія бібліотеки):
(044) 288-23-36

(044) 288-30-12
lib@msmb.org.ua

ВГОРУ