Дорогі друзі! Щодня ми працюємо над тим, щоб користування бібліотекою було зручним і приємним для вас! Для того, щоб скоротити час очікування, а також дотримуватися соціальної дистанції — зареєструйтесь в бібліотеці он-лайн!.

Молодь нації — за євроінтеграцію!

Поділіться цією сторінкою:

Молодіжна бібліотека вітає євро інтеграційний вибір української молоді! Ми не можемо стояти осторонь таких хвилюючих подій, як Євромайдани, рушійною силою яких стали студенти.

Ми пишаємось тим, що понад 14 тисяч молодих, яскравих, талановитих, освічених та культурних юнаків та дівчат вже користуються Молодіжною бібліотекою «Молода гвардія»
Наші двері завжди відкриті для вас, молодь, студенти, молодіжні лідери та активісти!
Приходьте та скористайтеся перевагами, які щоденно надає наша бібліотека та її Молодіжний Діловий Центр (МДЦ) своїм користувачам! А це - цікаві та корисні книги, bookcrossing, Інтернет та соціальні мережі, консультації бібліографів, поради юристів, тепло, зручності та гарячий чай.
Якщо ви опинилися у складній ситуації, змерзли, не маєте зв’язку з родиною – ми разом знайдемо вихід! ВИХІД Є!

 

Дивіться та читайте додатково:

Цікавий порівняльний аналіз молодіжного середовища України і Франції надає Андрей Самброс, политолог

«В Украине примерно 3,5 миллиона студентов, большая часть которых сосредоточена в нескольких крупных городах (Киев, Харьков, Львов, Днепропетровск, Одесса и Донецк).
«Подавляющему большинству из тех, кто на сегодняшний день получает высшее образование, в действительности нечего терять. Студенты прекрасно понимают, что в западном обществе они должны были бы занять нишу «среднего класса» с его атрибутами «состоятельности» и гарантированного высокого социального положения.»  Далі – ТУТ

Стаття Наталі Клаунінг присвячена кризі середньої та вищої освіти в Україні. Надається досвід організації освіти в інших країнах, один з найцікавіших моментів статті – досвід  ПОРТФОЛІО учня. Суть полягає в тому, що протягом шкільних років учень, а надалі і студент, одержує значну кількість різноманітних дипломів, свідоцтв, сертифікатів и грамот у найрізноманітніших сферах, які враховуються та надають преференції надалі в його житті.
«Без образованных людей из третьего мира в первый не попасть.» Далі – ТУТ

У різноманітних життєвих ситуаціях потрібно знати свої права та обов’язки.  «В связи с последними событиями в Киеве читайте советы гостям и жителям Киева, как поступить, если вы или ваше имущество пострадали во время беспорядков» Далі – ТУТ

СПІЛКУЙТЕСЯ З НАМИ:

  • blog
  • facebook
  • tweetter
  • youtube
  • youtube
  • youtube
  • pinterest
  • Instagram

НАШІ НАГОРОДИ

Дізнатися наші реквізити для добровільних пожертв бібліотеці — Конт.тел. (бухгалтерія бібліотеки):
(044) 288-23-36

(044) 288-30-12
lib@msmb.org.ua

ВГОРУ