Дорогі друзі! Щодня ми працюємо над тим, щоб користування бібліотекою було зручним і приємним для вас! Для того, щоб скоротити час очікування, а також дотримуватися соціальної дистанції — зареєструйтесь в бібліотеці он-лайн!.

Літературний калейдоскоп новинок!

Поділіться цією сторінкою:

„Скільки людей – стільки і смаків!” – кажуть у народі. Хтось полюбляє детективи, хтось – неймовірні пригоди, хтось жити не може без фантастичної прози та фентезі, а комусь до вподоби любовні та психологічні романи... Книги можуть задовольнити будь-які читацькі забаганки, тому ми підібрали для вас новинки, не об’єднані якоюсь однією темою, а навпаки, вони належать до найрізноманітніших літературних жанрів! Сподіваємося, що кожен з Вас знайде тут щось для себе та зможе насолодитися якісною прозою!

 Ось вони – найновіші видання цікавої та захоплюючої літератури!

Чи читали ви книгу Володимира Лиса „Століття Якова”? Якщо вона вам сподобалася, то радимо вам обов’язково прочитати його новий роман „Соло для Соломії”!!! „Давно хотів розповісти історію жінки, вписану у XX століття. Так, як написав історію чоловіка у «Столітті Якова»” – каже Володимир Лис. Це книга про звичайну українську жінку, що йде за покликом серця, сходить на самий верх величі людського духу та падає у безодню засудження оточуючих... Карколомні події XX століття: війна, примусова колективізація – події, що назавжди змінили не тільки людей, а й Україну. А як щодо однієї людини, жінки, котра прагнула звичайного земного щастя? Докладніше про самого Володимира Лиса та його творчість читай тут.


А наступна новинка буде до душі усім любителям гостросюжетної фантастики та пригод.
Макс Кідрук – автор першого українського технотрилера „Бот” упевнено просувається до літературного Олімпу. Цього разу події його нового фантастично-пригодницького роману „Твердиня” розгортаються на території загубленого міста інків, Паїтіті.
Багато поколінь намагалися розгадати загадку цього міста. За легендами, саме в ньому старовинні племена заховали найбільші запаси золота. П’ятеро друзів вирушають на пошуки цього таємничого міста і, як не дивно, знаходять його. Та чи вони перші, хто доклав зусиль для того, щоб легко розбагатіти? Адже вони ще не знають, що з цих місць ніхто ще не повертався живим...

Наступна новинка – для справжніх цінителів гостропсихологічної прози. Сучасна письменниця Люко Дашвар  вже давно полонила серця читачів України своїми романами. Її твори неодноразово ставали призерами численних літературних конкурсів, а літературні журнали називали її однією з найуспішніших авторів України. Про що ж її новий роман „На запах м’яса”?
Людина – хижак. Але, на відміну від тваринного світу, у неї своє „м’ясо”. Жага до багатства, влади, примарного благополуччя, жадоби мати більше, ніж потрібно, – і все це для людини м’ясо! Що ж змусило молоду дівчину з великого міста втекти до глухого села й оселитися в занедбаній хатині, а хазяйновитого та заможного майстра на всі руки перетворити на алкоголіка, який працює за пляшку? Вони стануть одне для одного справжнім еліксиром, що подарує зцілення та забуття. Але чи зможуть вони притлумити той потяг до „м’яса”, що йде з самого низу людської натури?

І ще одна новинка від Василя Шкляра для шанувальників містики та таємниць! Василя Шкляра називають „батьком українського бестселера”. І справді, його твори багато в чому провокаційні й епатажні. Декотрі критики щиро дивуються, що видавці розглядають його романи як зразки „масових жанрів”. Адже детектив чи бойовик у Шкляра – це лише вершечок айсбергу... Новий твір „Кров кажана” – містичний трилер, що гідний фільмів Квентіна Тарантіно!
Головна героїня твору Анастасія ніколи не була вірною своєму чоловікові, а невдовзі після його загадкової смерті отримала приголомшливу звістку: її призначення народити на світ диявола. Жінка мало не збожеволіла, та її коханець, отець Серафим, обіцяє не допустити гріха. Та здається, ніби він у змові з нечистою силою...

Не оминули українські автори і любителів романтичного фентезі! Поки прихильники сутінкової саги сумують над тим, що американська письменниця Стефані Майєр відклала завершення свого роману „Сонце опівночі”, її українська колега Дара Корній започаткувала власну сагу – „Зворотній бік світла”. Зазирніть у чорну душу темного безсмертного, і ви побачите там кохання, котре виточила лють. Світло не може існувати без темряви, а інколи вони навіть закохуються одне в одного: Птаха – світла безсмертна, Стриб – темний. А от Мальва ще не визначилась, і більше того дівчина донедавна і гадки не мала про своє покликання і про те, чия кров тече в її жилах. До сімнадцяти років Птаха берегла її, як зіницю ока, та вже час її квіточці розпускати пелюстки – чорні чи білі, новонароджена безсмертна обиратиме сама!

А от книжка Ірен Раздобудько „ЛСД” стане справжнім подарунком для усіх шанувальників тонкої філософсько-психологічної прози.
Ідеальні дівчата з ідеальним вихованням... Невже вони жертви таємної змови проти людства, яка існує ще з прадавніх часів? Мета виховного закладу – виховати слухняних і безпорадних жінок, покірних рабинь для майбутніх чоловіків. Коли гине вихованка одного з елітних навчальних закладів, приховати інформацію не вдається, бо є ті, кому не байдужа доля дівчат...

Любите історичну та науково-популярну літературу? Тоді нова книга Віктора Суворова, письменника, історика, дослідника, а у минулому розвідника ГРУ, саме для вас! Будучи ворогом Радянського Союзу, заочно засудженим до розстрілу, Віктор Суворовцев є автором історичних бестселерів „Криголам”, „Акваріум”, „День М”.
„Її ім’я було Татьяна” – це найсвіжіший твір автора, який українці мають змогу прочитати одними з перших у світі. Як і чому генерал Жуков скинув ядерну бомбу на власну армію та підірвав власний лінкор? Як Хрущов прийшов до влади? Як Радянський Союз уник китайського варіанту модернізації соціалізму? Чому збирався закидати Європу ядерними бомбами і захопити її? Відповіді на ці та багато інших питань ви знайдете у цій книзі. Книга є першою з трилогії „Хроніка «Великого десятиліття»”.

Сподіваємося, що кожен читач знайде у нашому абонементному відділі те, що потрібно саме йому!
З нетерпінням чекаємо на Вас у нашій бібліотеці!!!

СПІЛКУЙТЕСЯ З НАМИ:

  • blog
  • facebook
  • tweetter
  • youtube
  • youtube
  • youtube
  • pinterest
  • Instagram

НАШІ НАГОРОДИ

Дізнатися наші реквізити для добровільних пожертв бібліотеці — Конт.тел. (бухгалтерія бібліотеки):
(044) 288-23-36

(044) 288-30-12
lib@msmb.org.ua

ВГОРУ