Дорогі друзі! Щодня ми працюємо над тим, щоб користування бібліотекою було зручним і приємним для вас! Для того, щоб скоротити час очікування, а також дотримуватися соціальної дистанції — зареєструйтесь в бібліотеці он-лайн!.

До навчального року – готуйсь!

Поділіться цією сторінкою:

Ваша молодіжна бібліотека з радістю готується до свята 1 вересня, до Дня знань!

 А чи знаєте ви, що новий навчальний рік 2013/2014 для школярів, студентів, вчителів наповнений сюрпризами, новаціями, змінами у шкільних програмах, у методиках викладання та освоєння нових знань?

І тут без сучасної бібліотеки не впоратися!
Саме час обрати свою улюблену бібліотеку!

Міська Молодіжна Бібліотека, як дружній до читача осередок знань, надає сучасні послуги та запропонує книги за різноманітними освітніми програмами, стане помічником та порадником у навчанні, надійним партнером вашого  самовдосконалення, духовного та інтелектуального розвитку!

Наші переваги:

Стань користувачем МСМБ «Молода гвардія» вже сьогодні!

Див. додатково про бібліотеку –

 https://msmb.org.ua/information/regulations/

День знань — це, мабуть, єдине свято, яке одночасно є і загальним для всіх, і особистим для кожного. Першоклашки з ще не зовсім зрозумілим їм почуттям трепету, ховаючись за величезними букетами квітів, тримаючись за руки батьків, роблять свій перший крок на великому шляху знань, а новоспечені студенти вперше вступають у доросле життя. Учні шкіл, технікумів, коледжів, вузів, подорослішали за літо, відпочилі і засмаглі, знову зустрічаються зі своїми друзями і діляться враженнями про проведені літні канікули. Батьки, бабусі й дідусі проводжають своїх дітей та онуків у новий навчальний рік, де їх зустрічають вчителі та викладачі — люди, які ведуть їх до вершин знань. Та й у всіх інших є близькі або друзі, для яких свято День знань — подія актуальна і урочиста.

СПІЛКУЙТЕСЯ З НАМИ:

  • blog
  • facebook
  • tweetter
  • youtube
  • youtube
  • youtube
  • pinterest
  • Instagram

НАШІ НАГОРОДИ

Дізнатися наші реквізити для добровільних пожертв бібліотеці — Конт.тел. (бухгалтерія бібліотеки):
(044) 288-23-36

(044) 288-30-12
lib@msmb.org.ua

ВГОРУ