Дорогі друзі! Щодня ми працюємо над тим, щоб користування бібліотекою було зручним і приємним для вас! Для того, щоб скоротити час очікування, а також дотримуватися соціальної дистанції — зареєструйтесь в бібліотеці он-лайн!.

Святкові цікавинки від Молодіжної

Поділіться цією сторінкою:

Працювати над створенням святкового настрою – непросто, але дуже цікаво. Колектив Молодіжної щороку підходить до зимових свят з особливим креативом, адже віримо, що в ці дні читачам потрібна різдвяна атмосфера і дружнє тепло. Особливо гостро ці потреби постали цьогоріч, адже рік виявився психологічно складним і дуже змінив наші життя.

Перші святкові атрибути зустрінуть читачів ще на вході в бібліотеку: ялинку вже прикрашено, святкову інсталяцію встановлено. Сяйво вогників і привітні бібліотекарі швидко налаштують вас на хороший настрій!

Ще більше цікавинок читачі можуть знайти у відділі абонементу: там вже підготували святкову зону з подарунками. Кажуть, подарунки там – від самого Святого Миколая, а отже всі слухняні дітки отримають книгу або гостинець. Та й не дуже слухняні, по-правді, теж – бо у відділі абонементу вірять, що саме смаколики та подарунки мотивують бути хорошими!

Потім варто завітати й до читальної зали, де на читачів уже чекає символ Нового року - картонний бичечок Борис Борисович, який підготував для сміливців цікаве інтелектуальне випробування. Але не варто соромитися брати участь – гра легка, а Борис Борисович – дуже добрий.

Усіх, хто впорається з випробуванням бичка, запрошують взяти участь у безпрограшній лотереї, по-святковому стилізованій і дуже цікавій. Учасники отримують не лише миле передбачення на наступний рік, а й один з призових подарунків: книгу, блокнот чи смаколики.

Але поспішайте, бо кілька переможців уже отримали свої призи!

А оскільки бібліотека перш за все стосується читання, не обійшлося й без тематичної книжкової виставки, на полицях якої можна знайти чимало цікавої літератури про культуру й святкові обряди, їхнє походження та роль у формуванні нашої ідентичності. Ми певні, кожен зможе підібрати там щось на свій смак!

Підготували трохи радощів і для тих, кому в часи пандемії доводиться слідкувати за нами лише онлайн. Про міні-квіз на святкову тематику.

Наостанок вітаємо всіх з прийдешніми святами, бажаємо щастя й спокою, міцного здоров’я і успіхів, і, звісно, читання. Ми продовжуємо працювати для вас, адже найкращим подарунком для бібліотекарів є усмішки щасливих читачів!

СПІЛКУЙТЕСЯ З НАМИ:

  • blog
  • facebook
  • tweetter
  • youtube
  • youtube
  • youtube
  • pinterest
  • Instagram

НАШІ НАГОРОДИ

Дізнатися наші реквізити для добровільних пожертв бібліотеці — Конт.тел. (бухгалтерія бібліотеки):
(044) 288-23-36

(044) 288-30-12
lib@msmb.org.ua

ВГОРУ