Дорогі друзі! Щодня ми працюємо над тим, щоб користування бібліотекою було зручним і приємним для вас! Для того, щоб скоротити час очікування, а також дотримуватися соціальної дистанції — зареєструйтесь в бібліотеці он-лайн!.

Що відбувалося у Молодіжній до Дня захисника України

Поділіться цією сторінкою:

Команда Молодіжної здавна дуже шанує захисників України, це помітно навіть по ветеранській літературі у наших фондах. Також ми звикли яскраво проводити заходи до Дня захисника України, запрошуючи військових на бесіди з учнями шкіл. Втім, умови пандемії диктують нам нові правила, до яких доводиться адаптуватись. Але навіть ці перешкоди не завадили Молодіжній підготувати до свята кілька цікавинок!

Першою такою цікавинкою стала книжкова виставка, присвячена захисту України. Література про війну сучасну та війни минулого, про видатних захисників своєї країни та неймовірні бої історичного значення – це та багато іншого ви побачите на полицях виставки.

Друга цікавинка - відео з проекту #booktalk, в якому мова йде про книгу «100 новел про війну». Борис Гуменюк автор цієї книги – учасник АТО і пише він, звісно, про події  війни. І робить це дуже чесно, реалістично, а часом навіть з гумором.

Відео можна переглянути тут

Третьою цікавинкою стала стрім-бесіда з підполковником ЗСУ та військовим журналістом Ігорем Парубським. Так, хоч живу зустріч з учнями шкіл провести ми не змогли, формат стріму дозволив охопити ще більшу авдиторію! Говорили про ситуацію на фронті, зміни в армії, контрактну та строкову служби, мотивацію юнаків захищати Україну. Але захисниками України є не лише військові, тому мова зайшла й про волонтерів, і про медиків. Всю розмову можете переглянути тут.

Пам’ятати про те, наскільки важливу роботу виконують захисники – дуже потрібно. Адже дух та воля кожного захисника тримаються на усвідомленні того, що вони роблять важливу та потрібну справу. Тому не забувайте привітати тих своїх знайомих та близьких, які причетні до захисту України!

СПІЛКУЙТЕСЯ З НАМИ:

  • blog
  • facebook
  • tweetter
  • youtube
  • youtube
  • youtube
  • pinterest
  • Instagram

НАШІ НАГОРОДИ

Дізнатися наші реквізити для добровільних пожертв бібліотеці — Конт.тел. (бухгалтерія бібліотеки):
(044) 288-23-36

(044) 288-30-12
lib@msmb.org.ua

ВГОРУ