Дорогі друзі! Щодня ми працюємо над тим, щоб користування бібліотекою було зручним і приємним для вас! Для того, щоб скоротити час очікування, а також дотримуватися соціальної дистанції — зареєструйтесь в бібліотеці он-лайн!.

Гучне і веселе святкування Дня бібліотек у Молодіжній

Поділіться цією сторінкою:

За час цієї пандемії ми зрозуміли одну важливу річ – бібліотеки вміють перемагати будь-які труднощі. День бібліотек став ще одним доказом, адже жодні перешкоди не завадили команді Молодіжної потішити своїх читачів головним бібліотечним святом. Звісно, частину свята довелося перенести в мережу, тому що безпека читачів завжди є першим пріоритетом для нашої команди. Тому святкова вікторина відбувалася онлайн, а більшість глядачів мусили дивитися Тотально вільний мікрофон через стрім на Facebook. І про вікторину, і про поетичні читання ви вже могли бачити публікації на нашому сайті, але як, все ж, пройшов сам День бібліотек?

А пройшов він неймовірно насичено! Ще на вході на кожного читача чекала святкова безпрограшна лотерея, в рамках якої учасники могли виграти книгу, блокнот, смаколик та інші цікаві призи. А приємним додатком було ще й літературне передбачення, яке давалося разом з лотерейним номером!

Скільки було роздано призів – ніхто навіть не візьметься рахувати. Кожен, хто увійшов того дня до Молодіжної, додому повертався вже з усмішкою та подарунком. А трохи далі від входу на поціновувачів розвивальної літератури чекала книжкова виставка «Разом з бібліотекою – до нових знань», на полицях якої були справді цікаві науково-популярні книги на різні теми: від психології до астрофізики.

Справжній драйв у це свято принесли привітальні виступи від наших партнерів та читачів. Фокусники, міми, акторки та вокалістки з Академії естрадного та циркового мистецтв виконували у читальній залі неймовірні речі, від яких перехоплювало дух. Танці, трюки, фокуси, пантоміма, пісні, монологи – усього й не перелічити. Долучилися й партнери зі 165 школи – один з учнів, Хоменко Ілля, неймовірно харизматично прочитав вірш Ліни Костенко. Вітали й поети, які здавна співпрацюють з Молодіжною – Оленка Соколовська, яка вже з’являлась у нашій рубриці #поетична_пятниця прочитала авторського вірша. Святкування виявилось настільки масштабним, що його не оминули й телевізійники. Всі номери ви можете побачити у записі нашого стріму тут .

Дуже приємно бачити, що попри пандемію та карантин, бібліотека продовжує бути центром для спільноти талановитих та розвинених людей, і ці люди справді цінують її роль та радо вітають команду Молодіжної з професійним святом!

СПІЛКУЙТЕСЯ З НАМИ:

  • blog
  • facebook
  • tweetter
  • youtube
  • youtube
  • youtube
  • pinterest
  • Instagram

НАШІ НАГОРОДИ

Дізнатися наші реквізити для добровільних пожертв бібліотеці — Конт.тел. (бухгалтерія бібліотеки):
(044) 288-23-36

(044) 288-30-12
lib@msmb.org.ua

ВГОРУ