Дорогі друзі! Щодня ми працюємо над тим, щоб користування бібліотекою було зручним і приємним для вас! Для того, щоб скоротити час очікування, а також дотримуватися соціальної дистанції — зареєструйтесь в бібліотеці он-лайн!.

Бережемо довкiлля з Молодiжною!

Поділіться цією сторінкою:

Останніми днями в Україні стається стільки подій, що ми забуваємо про дуже важливі речі. Наприклад, майже непоміченим у медіапросторі пройшов День Землі. І це, насправді, неправильно: адже політики тимчасові, а от навколишнє середовище лишатиметься з нами назавжди. Ось чому так важливо берегти його і постійно про нього говорити.

Молодіжна бібліотека співпрацює з багатьма екоактивістами і долучається до багатьох екологічних ініціатив, тому проігнорувати День Землі ми просто не мали права. Колектив бібліотеки провів ряд заходів, присвячених збереженню довкілля.

Почали, звісно, з тематичної книжкової експозиції. Молодіжна бібліотека має неабияку кількість літератури, присвяченої екологічним проблемам та боротьбі з ними. І зараз дуже важливо, щоб читачі бачили ці книги і звертали на них увагу!

А щоб донести важливу інформацію до ще більшої кількості людей, представники Молодіжної навіть вийшли з відповідними книгами до парку. Така вулична акція привернула неабияку увагу і зацікавила багатьох людей.

Але експозиції в Молодіжній бувають не лише книжковими – партнерська організація Екодія влаштувала вражаючу виставку фотографій за результатами конкурсу «Листівка з села». Незвичний погляд на сільське господарство, переосмислення його ролі у збереженні природи та розвитку людської особистості – все це відображено на приємних фотографіях, доповнених цікавими історіями. І все це оформлено як дописи у соціальних мережах.

Ще одним результатом співпраці з Екодією стала насичена зустріч-бесіда, в рамках якої екоактивіст Михайло Амосов простими словами розказав старшокласникам про те, як неправильне ведення сільського господарства шкодить лісам та водоймам. Також учні дізнались, що треба робити, аби цей негативний вплив мінімізувати.

Виховувати нове покоління екологічно-свідомих громадян – одне з найважливіших завдань, що поставила перед собою Молодіжна бібліотека. Долучайтесь до цього і ви: приходьте, читайте, діліться інформацією і бережіть нашу планету!

СПІЛКУЙТЕСЯ З НАМИ:

  • blog
  • facebook
  • tweetter
  • youtube
  • youtube
  • youtube
  • pinterest
  • Instagram

НАШІ НАГОРОДИ

Дізнатися наші реквізити для добровільних пожертв бібліотеці — Конт.тел. (бухгалтерія бібліотеки):
(044) 288-23-36

(044) 288-30-12
lib@msmb.org.ua

ВГОРУ