Дорогі друзі! Щодня ми працюємо над тим, щоб користування бібліотекою було зручним і приємним для вас! Для того, щоб скоротити час очікування, а також дотримуватися соціальної дистанції — зареєструйтесь в бібліотеці он-лайн!.

З Днем Незалежності, українці!

Поділіться цією сторінкою:

Дорогі українці!

Команда Молодіжної бібліотеки щиро вітає вас із Днем Незалежності України! Це свято втілює багатовікове бажання українського народу до свободи та самовизначення. День Незалежності – це свято єднання та гордості за сучасних захисників України, що вдень і вночі саможертовно боронять наші східні кордони.

З нагоди свята ми запропонували нашим читачам взяти участь у відеофлешмобі «Я живу в Україні».

Україна – це велика країна, в якій живе талановита та чудова молодь, об’єднана любов’ю до рідної землі, - це ми мали на меті показати у спільному відео з усіма учасниками флешмобу.

Боротьба українців за Незалежність тривала століттями: коріння української історії сягають періоду Київської Русі, що у часи свого розквіту виступала щитом для Європи проти навали східних племен. Потім українство в собі уособлювали козаки – безстрашні воїни, що понад усе цінували волю. Українська державність змогла відродитись лише на початку ХХ ст., в часи Української революції. І хоча національно-визвольна боротьба 1917-1921 рр.. точилась дуже гостро, на жаль, історичні обставини складались не на користь українців… 27 років тому, влітку 1991 року, українцям випав ще один шанс здобути омріяну Незалежність і цього разу вони зуміли сповна їм скористатись! 24 серпня 1991 року Верховна Рада України прийняла надважливий історичний документ – «Акт проголошення Незалежності України». Сьогодні, у 2018 році, українці знову змушені відстоювати державність і суверенітет на фронті неоголошеної війни з Росією… Але за нами правда, отже, ми переможемо!

Для всіх, хто цікавиться історією Української державності, у читальній залі триватиме виставка літератури з цієї теми – «Україна крізь віки».

СПІЛКУЙТЕСЯ З НАМИ:

  • blog
  • facebook
  • tweetter
  • youtube
  • youtube
  • youtube
  • pinterest
  • Instagram

НАШІ НАГОРОДИ

Дізнатися наші реквізити для добровільних пожертв бібліотеці — Конт.тел. (бухгалтерія бібліотеки):
(044) 288-23-36

(044) 288-30-12
lib@msmb.org.ua

ВГОРУ