Дорогі друзі! Щодня ми працюємо над тим, щоб користування бібліотекою було зручним і приємним для вас! Для того, щоб скоротити час очікування, а також дотримуватися соціальної дистанції — зареєструйтесь в бібліотеці он-лайн!.

Розгадка в книжці та справжній ілюзіоніст! Як пройшов бібліотечний квест для школярів

Поділіться цією сторінкою:

В рамках святкового марафону до Всеукраїнського дня бібліотек 25 вересня ми запросили шестикласників 44-ї школи пройти бібліотечний квест, щоб познайомити учнів з особливостями роботи бібліотеки.

Наприклад, в локації «Бюро довідок», де читачі дізнаються, чи є в нашому фонді література з теми, що їх цікавить, учні помінялися з бібліографами ролями. Як правило, саме читачі ставлять питання бібліотекарям, але цього разу саме бібліографи загадували учням логічні загадки.

Щоб заінтригувати учасників, ми використали у квесті книгосховище – таємниче місце, куди можуть заходити лише бібліотекарі. Там ми підготували мотузковий лабіринт, подолавши який, учні отримали можливість здобути важливу підказку для руху далі. Щоб потрапити до відділу абонементу, учасникам довелось розгадати літературний кросворд, в якому було приховано пароль.

Коли всі загадки та зашифровані повідомлення були розгадані, школярі дізнались, що в читальній залі для них підготували сюрприз. Але щоб потрапити туди, довелось збити всі кеглі та знайти, де заховано ключ від дверей!

Зрештою, квест було пройдено і в якості призу на учнів чекав виступ справжнього ілюзіоніста! Він дивував школярів фокусами, класичними номерами з монеткою і навіть привідкрив деякі секрети своєї майстерності.

Сподіваємось, що святковий квест залишив у школярів лише позитивні враження про Молодіжну бібліотеку і вже найближчим часом вони завітають до нас як читачі та назавжди стануть нашими друзями!

СПІЛКУЙТЕСЯ З НАМИ:

  • blog
  • facebook
  • tweetter
  • youtube
  • youtube
  • youtube
  • pinterest
  • Instagram

НАШІ НАГОРОДИ

Дізнатися наші реквізити для добровільних пожертв бібліотеці — Конт.тел. (бухгалтерія бібліотеки):
(044) 288-23-36

(044) 288-30-12
lib@msmb.org.ua

ВГОРУ