Дорогі друзі! Щодня ми працюємо над тим, щоб користування бібліотекою було зручним і приємним для вас! Для того, щоб скоротити час очікування, а також дотримуватися соціальної дистанції — зареєструйтесь в бібліотеці он-лайн!.

Японський міні-фестиваль у МСМБ!

Поділіться цією сторінкою:

Оскільки 2017 рік оголошено роком Японії в Україні, команда бібліотеки вирішила дізнатись трохи більше про цю дивовижну східну країну, а разом з тим присвятити їй невеличкий фестиваль. Звісно, завдання виявилось непростим: японська культура настільки відрізняється від європейських, що зрозуміти її доволі складно.

Та, на щастя, бібліотекарі мають достатньо наснаги та хороших читачів, які вже доволі давно цікавляться східними країнами. Отже, після кропіткої підготовки, ми розпочали фестиваль. Відкриттям фестивалю стала книжкова виставка «Без візи до Японії», куди були відібрані найцікавіші книги про історію, культуру та побут «країни, де сходить сонце».

Наступним кроком стали так звані «Японські посиденьки» - зацікавлені читачі бібліотеки зібрались у читальній залі, щоб поділитись один з одним своїми знаннями про Японію. Детально обговорили історію такого відомого явища, як самураї, почитали трохи японської поезії, навіть поспівали японських пісень.

Зрештою, набравшись знань, колектив бібліотеки вирішив поділитись ними з учнями 165 школи. Звісно, про самураїв слухати учням було неймовірно цікаво. Також привернув їхню увагу огляд найвідоміших представників японського кінематографу.

Ну а закінчився наш міні-фестиваль чудовим фото-флешмобом, який відбувся під час наших вечірніх посиденьок у бібліотеці!

 

І хоча фестиваль уже позаду, якщо Ви справді цікавитесь Японією і бажаєте дізнатись про неї більше – завітайте до МСМБ і насолоджуйтесь хорошою тематичною літературою, або прогляньте на нашому сайті презентацію «Без візи до Японії», де зібрані цікаві факти про цю неймовірну країну!

СПІЛКУЙТЕСЯ З НАМИ:

  • blog
  • facebook
  • tweetter
  • youtube
  • youtube
  • youtube
  • pinterest
  • Instagram

НАШІ НАГОРОДИ

Дізнатися наші реквізити для добровільних пожертв бібліотеці — Конт.тел. (бухгалтерія бібліотеки):
(044) 288-23-36

(044) 288-30-12
lib@msmb.org.ua

ВГОРУ