Дорогі друзі! Щодня ми працюємо над тим, щоб користування бібліотекою було зручним і приємним для вас! Для того, щоб скоротити час очікування, а також дотримуватися соціальної дистанції — зареєструйтесь в бібліотеці он-лайн!.

Еко-місяць у МСМБ

Поділіться цією сторінкою:

Квітень для бібліотеки – місяць незвичайний. І події, що відбувались у бібліотеці цього місяця, також незвичайні.

То чим же особливими були ці дні?

Рядом заходів, пов’язаних з екологією та охороною довкілля. Справді, якщо Ви слідкували за нашими сторінками у соціальних мережах, могли помітити інформацію і про підбірки тематичної літератури, і про розмови зі школярами про довкілля, і про обговорення Чорнобильського заповідника, і навіть про незвичайний екологічний брейн-ринг!

Першою подією, пов’язаною з довкіллям, стала зустріч-бесіда з еко-активісткою Юлею Сонячною. Запрошена гостя розповіла учням про прості й ефективні кроки, які необхідно зробити, аби завдавати якомога менше шкоди навколишньому середовищу та власному здоров’ю. Підкріпивши свої слова мультимедійною презентацією, Юлія змогла зацікавити не лише учнів, але й весь колектив бібліотеки!

Захоплені еко-тематикою, бібліотекарі запросили до читальної зали учнів, цього разу для розмови про Чорнобильський радіаційно-екологічний біосферний заповідник. Оскільки заповідник виник зовсім нещодавно, інформація про нього була свіжою і цікавою. Адже околиці Чорнобиля стали унікальним місцем, де за відсутності впливу людей знову ожила дика природа.

Допомагали висвітлювати цю тематику і студенти-практиканти, яким пощастило працювати в МСМБ цього місяця – вони підготували тематичну виставку, присвячену трагедії на Чорнобильській АЕС.

Та не лише учні відвідали бібліотеку! Так, наприклад, двоє представників бібліотеки навідались до 165 школи. Поговорили з десятикласниками не лише про довкілля, але й влаштували невеличкий «шоколадний брейн-ринг», де кожен, хто знав правильну відповідь на питання, отримав солоденький приз від бібліотеки!

Ну а для тих, кого довкілля хвилює так само, як і нас, МСМБ має достатньо хорошої літератури. Так що бережіть природу та розвивайтесь разом з молодіжною ;)

СПІЛКУЙТЕСЯ З НАМИ:

  • blog
  • facebook
  • tweetter
  • youtube
  • youtube
  • youtube
  • pinterest
  • Instagram

НАШІ НАГОРОДИ

Дізнатися наші реквізити для добровільних пожертв бібліотеці — Конт.тел. (бухгалтерія бібліотеки):
(044) 288-23-36

(044) 288-30-12
lib@msmb.org.ua

ВГОРУ