Дорогі друзі! Щодня ми працюємо над тим, щоб користування бібліотекою було зручним і приємним для вас! Для того, щоб скоротити час очікування, а також дотримуватися соціальної дистанції — зареєструйтесь в бібліотеці он-лайн!.

День бібліотек 2016 у МСМБ

Поділіться цією сторінкою:

День вийшов неймовірно насиченим, адже порадувати треба було усіх відвідувачів, а вони – надзвичайно різні!

Книжкова виставка «Читання як імідж», одразу привернула увагу відвідувачів, воно й не дивно – складно пройти повз полицю, коли її прикрашає твоя улюблена книга., з якою  кожен може ознайомитись

А наймолодших читачів бібліотека порадувала святковою ігротекою з аніматором. Година дивовижних веселощів, костюмований герой – чи не найкращий спосіб показати дітям, що бібліотека – зовсім не нудне місце!

 

Старшокласники тим часом мали змогу взяти участь у бліц-вікторині та отримати цікаві подарунки!

А далі було ще цікавіше – святковий молодіжний концерт вже вкотре показав, наскільки талановиті люди відвідують бібліотеку. А почалось усе з виступу двох артистів розмовного жанру – гумористичними монологами глядачів порадували Марина Ільїна та Євген Чулінін.

Фішкою програми стала гумористична сценка «Одного разу у бібліотеці», для якої персонал бібліотеки об’єднався з активними читачами. Результат цієї співпраці вийшов настільки якісним, що працівники серйозно задумались над заснуванням постійної театральної студії при бібліотеці, тому слідкуйте за новинами у соціальних мережах!

Акторська майстерність це, звісно, добре, але жоден хороший концерт не обходиться без музики. Щоб порадувати глядачів своїми піснями до бібліотеки завітала Jerry Springle – молода, але вже успішна київська співачка.

На завершення концерту талановитий фокусник Павло Капарушкін змусив  читачів повірити у магію. І діти, і дорослі ще довго ставитимуть собі питання: як таке можливо, як він міг робити такі речі? Та, звісно, таємниці мають лишатись таємницями, щоб магія могла бути магією.

Та не лише бібліотека вітала читачів! Свої вітання та побажання відвідувачі залишали на «дошці привітань». Як виявилось, чимало бажаючих мали що сказати, тому дуже швидко дошка заповнилась теплими відгуками читачів.

Врешті-решт ні у кого не лишилось сумнівів – нудно у молодіжній бібліотеці не буває.

СПІЛКУЙТЕСЯ З НАМИ:

  • blog
  • facebook
  • tweetter
  • youtube
  • youtube
  • youtube
  • pinterest
  • Instagram

НАШІ НАГОРОДИ

Дізнатися наші реквізити для добровільних пожертв бібліотеці — Конт.тел. (бухгалтерія бібліотеки):
(044) 288-23-36

(044) 288-30-12
lib@msmb.org.ua

ВГОРУ