Дорогі друзі! Щодня ми працюємо над тим, щоб користування бібліотекою було зручним і приємним для вас! Для того, щоб скоротити час очікування, а також дотримуватися соціальної дистанції — зареєструйтесь в бібліотеці он-лайн!.

Бібліотечні Миколайчики

Поділіться цією сторінкою:

Звіт акції «Подаруй свято дітям-сиротам!»

До Дня Святого Миколая у читальній залі та відділі мистецтв МСМБ «Молода Гвардія» з 25 листопада по 17 грудня  проходив збір подарунків для дітей-сиріт.  Бібліотека запропонувала відвідувачам долучитися до творення незабутнього та радісного свята в дитбудинку «Чебурашка» в смт. Рокитне та  дитбудинку сімейного типу в с. Горохуватка. Читачі та співробітники бібліотеки назбирали іграшки, книжки та канцелярське приладдя, а благодійники передали значну кількість книжок, що поповнили бібліотеки дитячих будинків. 

Подаруночки було передано співробітниками бібліотеки на склад волонтерської групи «Допоможи допомагати». Звідти вони поїхали у дитячі будинки.

Юлія Смірнова, представник волонтерської групи, написала на своїй сторінці у Facebook: «Цього року Миколай був щедрий, як ніколи! Діти-сироти це заслужили. Ми привітали дітей-сиріт з дитбудинку Чебурашка та дитбудинку сімейного типу священника та матушки. Дуже дякуємо всім, хто допомагав зібрати необхідне в дитбудинки. Дякуємо всім за допомогу дітям! ДОПОМАГАТИ ТАК ЛЕГГГГГКО ТА ПРООООСТО!»

Фото зі сторінки волонтера Юлії Смірнової у Facebook

Акція «Подаруй свято дітям-сирам», що пройшла у МСМБ, продемонструвала, що бібліотека як публічний заклад може стати майданчиком для втілення благодійних громадських ініціатив.

В ці непрості часи для України кожен з нас повинен пам’ятати наскільки важливо допомагати найбільш вразливим представникам суспільства. Діти – це наше щастя, його потрібно оберігати та плекати в любові. Допомагаючи дітям-сиротам, ми творимо майбутнє нашої країни!

СПІЛКУЙТЕСЯ З НАМИ:

  • blog
  • facebook
  • tweetter
  • youtube
  • youtube
  • youtube
  • pinterest
  • Instagram

НАШІ НАГОРОДИ

Дізнатися наші реквізити для добровільних пожертв бібліотеці — Конт.тел. (бухгалтерія бібліотеки):
(044) 288-23-36

(044) 288-30-12
lib@msmb.org.ua

ВГОРУ