Дорогі друзі! Щодня ми працюємо над тим, щоб користування бібліотекою було зручним і приємним для вас! Для того, щоб скоротити час очікування, а також дотримуватися соціальної дистанції — зареєструйтесь в бібліотеці он-лайн!.

Презентація «Німеччина: двигун Європейського Союзу»

Поділіться цією сторінкою:

17 вересня в рамках проекту «Європейська мозаїка» у Молодіжній бібліотеці стартував цикл презентацій «Парад країн Європи». Знайомство з основними тенденціями розвитку європейських країн, їх історією та культурою, є невід'ємною частиною інтеграції українського суспільства у європейський простір. Саме тому презентація під назвою «Німеччина: двигун європейського союзу» була вперше показана учням 11-А класу СЗОШ №221, представникам молодого покоління українців, що у найближчому майбутньому будуть розбудовувати нашу державу.

Сучасна Німеччина є провідною державою з високим рівнем розвитку демократії, локомотивом економічного зростання Євросоюзу та світовим науково-культурним осередком.

На шляху до свого успіху, Німеччина пройшла крізь важкі випробування, серед яких післявоєнна окупація, «нульові роки» бездержавності, поділ нації на прозахідну ФРН та прорадянську НДР, зведення Берлінського муру, Холодну війну.

Після об'єднання Західної та Східної Німеччини в одну державу, перед німцями постали нові виклики: потреба у відбудові Сходу, різниця у промислових потужностях федеральних земель, мур у головах східних німців, що ностальгували за радянським минулим.

Німеччина, що стояла у витоків європейської інтеграції, залишається ключовим гравцем світової політики.    

Все це, та багато іншого про німецьке суспільство, економіку, природокористування, туризм, культурну традицію та наукові осередки, ви можете знайти у презентації «Німеччина: двигун Європейського Союзу».     

СПІЛКУЙТЕСЯ З НАМИ:

  • blog
  • facebook
  • tweetter
  • youtube
  • youtube
  • youtube
  • pinterest
  • Instagram

НАШІ НАГОРОДИ

Дізнатися наші реквізити для добровільних пожертв бібліотеці — Конт.тел. (бухгалтерія бібліотеки):
(044) 288-23-36

(044) 288-30-12
lib@msmb.org.ua

ВГОРУ