Дорогі друзі! Щодня ми працюємо над тим, щоб користування бібліотекою було зручним і приємним для вас! Для того, щоб скоротити час очікування, а також дотримуватися соціальної дистанції — зареєструйтесь в бібліотеці он-лайн!.

Підсумки письменницького марафону NaNoWriMo-2015

Поділіться цією сторінкою:

Підсумки письменницького марафону NaNoWriMo-2015

Цього року Молодіжна бібліотека вперше стала учасником проекту УБА «Приходь та пиши!», в рамках якого користувачам було запропоновано долучитись до листопадового письменницького марафону NaNoWriMo-2015. Нагадаємо, головною умовою марафону було написати чернетку свого роману розміром 50 тис. слів в період з 1 по 30 листопада.

Протягом листопада Молодіжна бібліотека була для письменників-нанораймівців зручним та тихим місцем роботи над своїм романом. Також, в рамках проекту «Приходь та пиши!», в читальній залі Молодіжної бібліотеки відбулась зустріч учасників із психологом Олександрою Орєшнік, котра надала фахову консультацію з письменницького антистресу та психологічних аспектів письма.

Письмецький марафон NaNoWriMo-2015 завершився і ми раді вітати переможців, котрі завершили свій рукопис:

Молодіжна бібліотека бажає переможцям обов’язково видати свій роман та продовжувати натхненну письменницьку роботу.

13 грудня, коли більшість письменників розпочали редагувати свої рукописи, Молодіжна бібліотека спільно з Державною бібліотекою України для юнацтва підготували майстер-клас з літературної критики «Аналіз та обговорення творів». Письменники отримали практичні поради з написання критичних рецензій та почули відгуки про власні рукописи. Формат, запропонований модератором Олександрою Доморослою, передбачав анонімність надісланих на критику уривків, що зберігало інтригу до «зняття масок» наприкінці зустрічі.

Майстер-клас у ДБУю

Сподіваємось, що наступного року у проекті «Приходь та пиши!» візьмуть участь ще більше бібліотек з усіх куточків України, а до письменницького марафону NaNoWriMo долучаться нові письменники. Світу потребує твого роману!

СПІЛКУЙТЕСЯ З НАМИ:

  • blog
  • facebook
  • tweetter
  • youtube
  • youtube
  • youtube
  • pinterest
  • Instagram

НАШІ НАГОРОДИ

Дізнатися наші реквізити для добровільних пожертв бібліотеці — Конт.тел. (бухгалтерія бібліотеки):
(044) 288-23-36

(044) 288-30-12
lib@msmb.org.ua

ВГОРУ