Дорогі друзі! Щодня ми працюємо над тим, щоб користування бібліотекою було зручним і приємним для вас! Для того, щоб скоротити час очікування, а також дотримуватися соціальної дистанції — зареєструйтесь в бібліотеці он-лайн!.

Неділя – для письменників! «Приходь та пиши!» в МСМБ

Поділіться цією сторінкою:

Неділя – для письменників! «Приходь та пиши!» в МСМБ

NaNoWriMo-2015 в МСМБ – це не лише можливість прийти до бібліотеки, щоб писати роман у тихій та затишній атмосфері, де під рукою завжди є вільний Wi-Fi. Це й нові знайомства, спілкування з іншими письменниками, що також стали учасниками марафону, можливість вдосконалити власну майстерність і більше дізнатись про письменницьке ремесло завдяки лекціям, дискусіям та майстер-класам.

У Молодіжній бібліотеці в рамках проекту «Приходь та пиши!» відбулась лекція-дискусія для учасників листопадового письменницького марафону «Як написати роман за ду-у-уже короткий термін», яку провела психолог та гештальт-терапевт Олександра Орєшнік.

Окрім корисних порад щодо письменницького антистресу та пошуків натхнення, кожен з присутніх міг поставити психологу питання про те, що хвилювало його під час роботи над власним романом, наприклад, про те, як з психологічної точки зору вимальовувати персонажів або як працювати над текстами з максимальною ефективністю, коли краще редагувати написане чи як втілити на папері катарсис героїв.

Згодом лекція перейшла в запальну дискусію «Стереотипи в житті та літературі», яку модерувала Олександра Уралова, співробітник Державної бібліотеки України для юнацтва та представник проекту «Приходь та пиши!». Стереотипи – це невід’ємна частина нашого соціального життя. Але який їх вплив на літературу? Чи є стереотипність персонажів проблемою для письменника і як з нею боротись? Кожен учасник в ході дискусії намагався знайти для себе відповіді на ці питання.

Молодіжна бібліотека – це простір для творчості, в першу чергу літературної. Ми запрошуємо учасників письменницького марафону NaNoWriMo-2015 приходити та писати у нашій бібліотеці.

Бажаємо натхнення та наснаги!

СПІЛКУЙТЕСЯ З НАМИ:

  • blog
  • facebook
  • tweetter
  • youtube
  • youtube
  • youtube
  • pinterest
  • Instagram

НАШІ НАГОРОДИ

Дізнатися наші реквізити для добровільних пожертв бібліотеці — Конт.тел. (бухгалтерія бібліотеки):
(044) 288-23-36

(044) 288-30-12
lib@msmb.org.ua

ВГОРУ