Дорогі друзі! Щодня ми працюємо над тим, щоб користування бібліотекою було зручним і приємним для вас! Для того, щоб скоротити час очікування, а також дотримуватися соціальної дистанції — зареєструйтесь в бібліотеці он-лайн!.

Кольорові фантазії на тему природи

Поділіться цією сторінкою:

Творчі виставки наших читачів, як зовсім юних, так і досить досвідчених, стали вже доброю традицією в нашій бібліотеці. Адже не завжди є можливість, особливо у художників-початківців або аматорів, організувати свою персональну виставку і наша бібліотека із задоволенням таку можливість надає.
А для тих, хто ще вчиться малювати, у відділі мистецтв бібліотеки є велика кількість книг, що містять методики і рекомендації по малюнку, живопису та ін., а також альбоми з репродукціями відомих художників.
Євгенія Шестакова представила свої роботи у нас вперше. Вона не професійний художник, малювання - це хобі і захоплення у вільний час, і ще - це велике задоволення, адже всім творчим людям властиво дивовижна здатність отримувати від творчого процесу задоволення самим і дарувати радість оточуючим.
Малює Євгенія з дитинства, в шкільні роки займалася в дитячій художній школі. Навчаючись в НТУУ «КПІ», щороку брала участь у мистецьких конкурсах «Таланти КПІ», отримавши в 2005 р. 2-е місце в номінації живопис. Роботи, представлені на виставці, виконані в техніці акварельного живопису.

Всі малюнки дуже світлі і позитивні, по-весняному теплі і радісні. Тематика в основному асоціативно пов'язана з природою: «Весна», «Матінка природа», «Квіткова галявина».

Деякі сюжети казкові: «Уроки чарівництва», «Казкова країна», «Натюрморт», де в традиційний для цього жанру набір предметів додано штрих казковості - маленька фея на чашці.

А часом малюнки просто по-дитячому наївні і зворушливі: «Мильні бульбашки», «З Днем народження», «Ніжність».

Коли дивишся на роботи Євгенії, складається враження, що це ілюстрації до дитячих книжок або казок. Ну що ж, Євгенія - художник молодий, можливо, це ще попереду. А сьогодні, завдяки її малюнкам, можна дозволити собі поринути у прекрасний світ дитинства, відчути душевне тепло художниці і посміхнутися ...
Адже всі ми родом з дитинства.
«Малюнки, що створюють сонячний і радісний настрій», «Дитяча чиста душа у Ваших картинах», «Відчуття добра і світла». Ось так написали у своїх відгуках відвідувачі виставки.

Євгенія Шестакова та співробітники бібліотеки запрошують всіх відвідати цю позитивну і життєрадісну виставку, яка експонуватиметься до 1 травня ц. р.

Місце зустрічі - вул. Льва Толстого, 49.

СПІЛКУЙТЕСЯ З НАМИ:

  • blog
  • facebook
  • tweetter
  • youtube
  • youtube
  • youtube
  • pinterest
  • Instagram

НАШІ НАГОРОДИ

Дізнатися наші реквізити для добровільних пожертв бібліотеці — Конт.тел. (бухгалтерія бібліотеки):
(044) 288-23-36

(044) 288-30-12
lib@msmb.org.ua

ВГОРУ