Дорогі друзі! Щодня ми працюємо над тим, щоб користування бібліотекою було зручним і приємним для вас! Для того, щоб скоротити час очікування, а також дотримуватися соціальної дистанції — зареєструйтесь в бібліотеці он-лайн!.

Чи проросте зерно правди і в Україні?

Поділіться цією сторінкою:

«Книжкові бесіди» - це дискусійний формат клубних зустрічей в Молодіжній бібліотеці для поціновувачів літератури, для яких читати – це майже те, що дихати. Читати та говорити про прочитане в колі друзів і просто, і складно.

Дізнавшись про таку можливість завдяки спільній ініціативі Польського Інституту у Києві та Молодіжної бібліотеки, читачі активно взялися за читання запропонованої книги Зигмутна Мілошевського «Зерно правди», примірники якої були надані саме МСМБ «Молодій гвардії».

Нарешті перша зустріч у дискусійному польсько-українському клубі "Книжкові бесіди" відбулася! Модератор зустрічі - пані Катажина Вензовська, заступник директора Польського Інституту у Києві.

Сучасна польська література пропонує багато художніх творів для осмислення історії та проблем польського суспільства, піднімає табуйовані теми, болючі та незручні питання.

Саме через детектив «Зерно правди» ми занурилися у різні зв’язки та нашарування релігійних, політичних, етнічних стосунків, знайомилися з версією письменника щодо особливостей національних рис, характерних для поляків, побачили місто Сандомир очима головного героя, прокурора Теодора Шацького,  та відчули тривогу з приводу складного кримінального розслідування.

Нам сподобалося уточнювати деталі сюжету, розбирати проблеми та теми, звіряти думки, враження, смакувати деталі сюжету та особливості перекладу!

Розкіш спілкування…  Молодь читає та хоче говорити про книги! Вперше зібралися, а таке враження, що були знайомі всі давно. Адже ті, хто насправді читає - мають, що сказати, прекрасні душею та думками!

А ідея читати та спільно обговорювати в бібліотеці одну книгу несе багато цікавих та корисних молоді моментів: нові книги, нові знайомства, нові стосунки, нові знання «з вуст у вуста»!

Розходилися у піднесеному настрої, довго сперечалися, але вирішили та обрали нову книгу для наступного обговорення! Домовилися зустрітися у липні для смакування книжки Вітольда Шабловського "Убивця з міста абрикосів". Зовсім скоро примірники цієї книги з'являться у нас, в Молодіжній бібліотеці. Запитуйте у відділі абонементу .

Слідкуйте за новинами на сайті!

Дякуємо всім учасникам за участь, до наступної зустрічі у липні!

СПІЛКУЙТЕСЯ З НАМИ:

  • blog
  • facebook
  • tweetter
  • youtube
  • youtube
  • youtube
  • pinterest
  • Instagram

НАШІ НАГОРОДИ

Дізнатися наші реквізити для добровільних пожертв бібліотеці — Конт.тел. (бухгалтерія бібліотеки):
(044) 288-23-36

(044) 288-30-12
lib@msmb.org.ua

ВГОРУ