Дорогі друзі! Щодня ми працюємо над тим, щоб користування бібліотекою було зручним і приємним для вас! Для того, щоб скоротити час очікування, а також дотримуватися соціальної дистанції — зареєструйтесь в бібліотеці он-лайн!.

Про День творчості «Миколай іде - свято несе!»

Поділіться цією сторінкою:

Фоторепортаж

 

18.12.2014р.    11.00  -  19.00.
Вулиця Льва Толстого, 49;  Повітрофлотський проспект, 10

Увага, увага, увага! Чи все готово до свята?!
Так, все готово: і побажання, і сюрпризи, і оздоблення залів та відділів. Чуєте, яка гарна та святкова  музика звучить? Все це підготували для відвідувачів працівники Молодіжної бібліотеки «Молода гвардія».
Адже наша бібліотека – друга рідна домівка для молодих батьків, студентів, учнів, як киян, так і гостей нашого міста, а також переселенців.

Протягом Дня творчості відвідувачів зустрічала передсвяткова піднесена атмосфера, звучали передноворічні мелодії, а сюрпризи приємно здивували наших відвідувачів!
Всіх приваблює камін, вогники якого мерехтять і запрошують погрітися та посидіти під ялинкою. Оздоби на всі смаки промовисто сповіщають: завтра Свято Миколая, скоро Новий рік!

Персональні екскурсії, огляди нових книг, виставки матеріалів до Зимових свят – вся ця інформація для відвідувачів була корисною та цікавою. Кожен радів тому, що бібліотека має нові надходження сучасних видань, підготувала кращі новорічні рецепти, прикраси та ідеї для родинних свят.

Важливою частиною свята стали майстер-класи. Адже прикраси та подаруночки, створені власноруч, гріють душу та серце. Створити та подарувати таку радість своїм рідним і друзям – велике щастя для кожної людини!

Відділ мистецтв. Тут працюють знавці творчості  та майстер-класів.

І бібліотекарі, і читачі були у захваті від своєї ручної роботи, творча наснага осяяла їхні обличчя, тому результати були неперевершені, дивіться та обирайте до душі:

А от і несподівані сюрпризи, подаруночки від Миколая, ніхто такого від бібліотекарів не очікував!

 

 

Всі ці фотографії розміщено з дозволу користувачів.

 

Свято творчості вдалося на славу!
З нами завжди цікаво і весело!
Слідкуйте за нашими подальшими творчими акціями!

 

СПІЛКУЙТЕСЯ З НАМИ:

  • blog
  • facebook
  • tweetter
  • youtube
  • youtube
  • youtube
  • pinterest
  • Instagram

НАШІ НАГОРОДИ

Дізнатися наші реквізити для добровільних пожертв бібліотеці — Конт.тел. (бухгалтерія бібліотеки):
(044) 288-23-36

(044) 288-30-12
lib@msmb.org.ua

ВГОРУ