Дорогі друзі! Щодня ми працюємо над тим, щоб користування бібліотекою було зручним і приємним для вас! Для того, щоб скоротити час очікування, а також дотримуватися соціальної дистанції — зареєструйтесь в бібліотеці он-лайн!.

Траєкторія почуттів

Поділіться цією сторінкою:

   Незвичайною подією для МСМБ став старт в її стінах Літературного перформансу «Тисячолюддя» за участю чотирьох молодих творчо обдарованих авторів віршів та прози Ліли Перегуди, Tirex, Ірини Бабаніної та Олега Андроса. З інтернет-джерел дізнаємося: перформанс – це процес, який розвивається у часі, його суть – інтерпретація. Вона прагне ефекту ейфорії, що народжується із стосунків між митцем, твором та глядачем. А відтак гості «Тисячолюддя» – не просто прихильники творчості наших героїв, але в якомусь сенсі їхні співавтори.

 

Романтичне дійство відбувалось на фоні виставки-інсталяції книжок з фондів бібліотеки, присвяченої театральній тематиці. Такі виставки – звичайна справа для бібліотеки, проте саме ця з назвою «Метаморфози. Гра світла.» повною мірою відповідала настроям присутніх. За імпровізованою сценою з виставкової полички споглядали жіночі силуети, самотужки вирізані нами ножицями, однак, здається вони й були тією самою мізансценою, що створила траєкторію спільного високого почуття.

 

Скориставшись парадигмою Ліли Перегуди «ЗАПРОТ ВОКРЫС» та її упевненістю у тому, що навіть і тоді коли «ВОПРОС ЗАКРЫТ», завжди «можна з цим щось вдіяти», відповідаємо: «ОТВЕТ ОТКРЫТ» - Літературному перформансу в МСМБ бути!!!

 

Більше про подію дізнаєтесь з професійного репортажу Олега Андроса
http://nova-literatura.livejournal.com/73146.html.

А ознайомитися з творами авторів Ви зможете у відділі абонементу МСМБ.

 

 

СПІЛКУЙТЕСЯ З НАМИ:

  • blog
  • facebook
  • tweetter
  • youtube
  • youtube
  • youtube
  • pinterest
  • Instagram

НАШІ НАГОРОДИ

Дізнатися наші реквізити для добровільних пожертв бібліотеці — Конт.тел. (бухгалтерія бібліотеки):
(044) 288-23-36

(044) 288-30-12
lib@msmb.org.ua

ВГОРУ