Дорогі друзі! Щодня ми працюємо над тим, щоб користування бібліотекою було зручним і приємним для вас! Для того, щоб скоротити час очікування, а також дотримуватися соціальної дистанції — зареєструйтесь в бібліотеці он-лайн!.

Незвичайний профнавігатор

Поділіться цією сторінкою:

Обрати професію за покликанням – значить отримати невичерпне джерело позитивної енергії на все життя. Хто не прагне щасливої долі ? Тих, у кого дістає волі змінити випадково обраний хибний шлях самореалізації, одиниці. Тож як дослухатися до свого серця у віці та в період, коли ще все попереду ?

 
 

 

 
 

 

 
 

 

Старшокласники 44-ої школи, освоївши теоретичні ази проблеми з профорієнтації на попередніх заняттях, організованих Київським міським центром зайнятості у стінах МСМБ в рамках програми «Планування кар’єри. Максимум користі, мінімум помилок», отримали додаткову можливість взяти участь у запропонованому майстер-класі. На цей раз своє фахове уміння продемонстрували учениці Київського вищого професійного училища швейного та перукарського мистецтва (http://www.kvpu46.inf.ua )

 

 
 

 

 
 

 

 
 

 

Диво-скринька з кравецькими виробами, вишитими рушниками, матеріалами для оздоблення текстилю, швейною гарнітурою, бісером розмістилася поряд з облаштованим у бібліотеці «кабінетом профорієнтації». Поруч, утворивши коло, не відволікались від копіткої роботи дівчата у яскравому (ручної роботи) вбранні.

 

 
 

 

 
 

 

 
 

 

Кожний школяр міг спробувати себе у якості моделі та отримати нову зачіску завдяки вправним рукам перукарів-модельєрів, що, наразі, здобувають професію в училищі. Обстановка була настільки невимушеною, що навіть більш скуті дорослі також спробували змінити свій імідж.

 

 
 

 

 
 

 

 
 

 

Кравець, закрійник, кухар, кондитер, вишивальниця, перукар-модельєр, оператор комп’ютерного набору, обліковець з реєстрації бухгалтерських даних – ось спектр спеціальностей, оволодіння якими, якщо й не стане в подальшому основною професією, дозволить зробити більш яскравішим та затишним буденне життя будь-кого.

 


Теги: вибір професії, працевлаштування, кравець, закрійник, кухар, кондитер, вишивальниця, перукар-модельєр.

 

СПІЛКУЙТЕСЯ З НАМИ:

  • blog
  • facebook
  • tweetter
  • youtube
  • youtube
  • youtube
  • pinterest
  • Instagram

НАШІ НАГОРОДИ

Дізнатися наші реквізити для добровільних пожертв бібліотеці — Конт.тел. (бухгалтерія бібліотеки):
(044) 288-23-36

(044) 288-30-12
lib@msmb.org.ua

ВГОРУ