Дорогі друзі! Щодня ми працюємо над тим, щоб користування бібліотекою було зручним і приємним для вас! Для того, щоб скоротити час очікування, а також дотримуватися соціальної дистанції — зареєструйтесь в бібліотеці он-лайн!.

Авторська пісня: марафон розпочато!

Поділіться цією сторінкою:

Напередодні Всеукраїнського дня бібліотек (30 вересня), аналізуючи здобутки, із задоволенням долучаємо до них різнобічні  контакти з талановитою авангардною  творчою молоддю.

8 вересня МСМБ радо зустрічала гостей, прибулих з гуманістичною, водночас надзвичайно приємною місією. У колі друзів та гостей  відбувся акустичний концерт за участю молодих київських виконавців Оллі (Олени Беспаленко), Ігоря Рудя та спеціальної гості Ксенії Солдатової (Москва). Їм випало розпочати так званий марафон з популяризації авторської пісні для створення звукового доповнення у вигляді компакт-диску до ювілейного (25) номеру журналу «Український  фантастичний оглядач».

Відомі перші ластівки цього CD. До нього увійдуть пісні Оллі – авторські та написані на слова українського письменника-фантаста Олеся Павловича Бердника. Не обійдеться без творів ентузіаста літературних зустрічей, що на постійній основі проводяться в МСМБ, Олега Андроса. Пісні, створені ним під впливом вражень від казкових та фентезійних сюжетів, зокрема й особистих творів, у виконанні гурту «AndrosLand», сподіваємося, додадуть «адреналіну» під час читання публікацій УФО.

 

Не будемо дублювати інформацію щодо творчості кожного з учасників акустичного концерту, проте скориставшись Інтернет-ресурсом, спрямуємо Вашу допитливість до сайту Спілки вільних журналістів «Природа над усе» http://nature-first.info/2013/09/05/8-veresnya-u-kiyevi-proyde-akustichniy-kontsert-olli-igorya-rudya-ta-kseniyi-soldatovoyi/#more-3346.

СПІЛКУЙТЕСЯ З НАМИ:

  • blog
  • facebook
  • tweetter
  • youtube
  • youtube
  • youtube
  • pinterest
  • Instagram

НАШІ НАГОРОДИ

Дізнатися наші реквізити для добровільних пожертв бібліотеці — Конт.тел. (бухгалтерія бібліотеки):
(044) 288-23-36

(044) 288-30-12
lib@msmb.org.ua

ВГОРУ